A sportruházati szakértőd, már 11 éve
Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett
+36 20 411 4999
Kapcsolat

10 éves a Columbia Omni-Heat® technológia

...de mi is az az Omni-Heat® technológia?

Az Omni-Heat® a Columbia által kifejlesztett, funkcionális ruházatoknál alkalmazott egyedülálló technológiai megoldás, melynek elsődleges célja, hogy a termék viselője hideg időben is kényelmesen melegen érezze magát. A hővisszaverődés elvét alakalmazó, szabadalmaztatott technológia 2010-ben, azaz pont 10 éve indult útjára és sikere azóta is töretlen.
Ez a lenyűgöző fejlesztés három olyan innovációból áll, melyek biztosítják a megfelelő testhőmérséklet-szabályozást és folyamatos melegség érzetet nyújtanak.

Az Omni-Heat Thermal Relective® segít a test által termelt meleg megőrzésében és meggátolja a hővesztést. A termékekbe épített hővisszaverő fólia visszaveri és megtartja a test által előállított hőt, miközben lyukacsos szerkezetének köszönhetően a nedvességet és a felesleges hőt elvezeti.

Az Omni-Heat Thermal Insulation® hőszigetelő réteg egy egyedülálló könnyű, meleg bélés, mely 50% -ban újrahasznosított anyagból készül, és fokozza a hőmegtartást, miközben magas szintű légáteresztőséget biztosít.

Végül az Omni-Heat Thermal Electric® teszi lehetővé, hogy egy gombnyomás segítségével felmelegíthessük testünket, vagy akár lábainkat. A Columbia egy saját fejlesztésű, újratölthető akkumulátorral rendelkező fűtőelemet vezetett bizonyos bakancstípusok talprészébe. Ilyen modellek a Bugathermo Techlite és a Snowfall Thermo család termékei. Egyes kabát típusok belsejébe épített fűtőszálaknak köszönhetően pedig a kabát is gombnyomásra felmelegíthető, a „fűtés” ereje pedig szabályozható. Fontos előnye, hogy vízálló és rendkívül könnyen kezelhető.

Omni heat


Az Omni Heat® technológiával készült termékek kiválóan szigetelnek a hideg ellen és az iparágban alkalmazott egyik legmagasabb grammonkénti hőmegtartást biztosítják.
Akkor meleg, amikor csak szeretnénk....

Keresd az Omni Heat aláöltözőket, kabátokat, bakancsokat webáruházunkban:
https://sportplaza.hu/columbia 
2XUAdidasAigleAtomicBartsBirkenstockBridgedaleBruntonCare PlusCarl TorsbergCEPCollonilColmarColumbiaConverseCR7CrocsDaineseDakineDare2beDesigualDockersDorkoEagle CreekEastpakEasy CampEdelridFjallravenFundangoGeographical norwayGrangersGSIHanwagHEADHeavy ToolsHelly HansenHI-TECHigh ColoradoHokaHolmenkolHYDRAPAKJump From PaperLafumaLeathermanLEKILenzLowaLuhtaMerrellMi-pacMicoMilletmiPacMizunoMountain HardwearMustoNew BalanceNikeNike EQNike_NiteizeNordicaO'NeillONONEILLOutwellPetzlPOCPolaroidPranaPrimusPumaReebokRegattaReimaRocklandRonhillRossignolRP OutdoorSalomonSauconySchöffelSeaToSummitShoepsSilvaSmithSorelSpeedoSportplázaSuuntoTatonkaTBSTevaThe North FaceTimberlandTorstaiUnder ArmourUYNVaudeVerigavespaZiener
X
ITT DOLGOZTAM, BESSENYEI BELA