A sportruházati szakértőd, már 11 éve
Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett
+36 20 411 4999
Kapcsolat

Termékcsere


Információk az árucsere menetéről:

Amennyiben a termék vagy mérete nem megfelelő, a következő lehetőségek közül választhatsz:

 

 

  • Csere futárral: Amennyiben a rendelésed az átvételétől számított 15 napon belül van, úgy a termékeket futárral cseréljük! A kívánt cseretermékeket egy új megrendelésként rendeld meg az oldalon, a megjegyzés mezőben megadva a cserélni kívánt termék nevét, cikkszámát és méretét, melyben segítségedre lesz a kapott számla. A szállítási módok közül válaszd a csomagcsere szállítási módot, és kész is! Csomagold be a nálad lévő terméket és amikor a futár megérkezik a cserével csak add oda neki! Természetesen amennyiben nem azonos termékre cserélsz és árkülönbözet keletkezik, úgy a  különbözetet a futár szedi be utánvét formájában, vagy amennyiben olcsóbb terméket választottál úgy az ügyfélszolgálatunk utalja vissza a bankszámládra!

 

  • Csere csomagvisszaküldéssel: Amennyiben a megrendelésed az átvételétől számított 15 napon túl van, minden esetben neked kell visszajuttatnod a terméket hozzánk a csomag visszaküldési címünkre: Sportpláza.hu Kft. 1031 Bp. Silvanus sétány 47/üzlet. Kérlek, töltsd ki a számlával együtt kapott vásárlói tájékoztató hátoldalát, és mellékeld a csomaghoz! Ameddig a visszaküldött csomag beérkezik raktárunka a  kívánt cseretermékeket egy új megrendelésként rendeld meg az oldalon, a megjegyzés mezőben megadva a visszaküldött termék nevét, cikkszámát és méretét, melyben segítségedre lesz a kapott számla. A szállítási módok közül válaszd a futárszolgálat szállítási módot, és kész is! Természetesen amennyiben nem azonos termékre cserélsz és árkülönbözet keletkezik, úgy a  különbözetet a futár szedi be utánvét formájában, vagy amennyiben olcsóbb terméket választottál úgy a fentmaradó összeget levásárolhatod az áruházban. Kérjük, amennyiben rendelkezel levásárolható összeggel, úgy a megrendelés megjegyzés rovatában jelezd a korábban kapott jóváíró számlának a számával feltüntetve.

 

  • Csere Személyesen: A csereterméket egy új megrendelésként rendeld meg az oldalon, a megjegyzés mezőben megadva a cserélendő termék nevét, cikkszámát és méretét, melyben segítségedre lesz a kapott számla! A szállítási módok közül válaszd a Személyes átvételt és kész is! Amint a csere terméked bekerül az átvételi pontra kollégáink jelezni fogják, és jöhetsz is a cseréért!      

                                                                                                

A cseretermék kiküldésének díja értékhatártól függetlenül: 1 290 Ft.

 

Csak megfelelő csomagolásban visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vettél használatba! A visszaküldött terméknek, abban az állapotban kell lennie, ahogy megkaptad.Természetesen kicsomagolhatod, felpróbálhatod. A visszaküldött áru sértetlenségét munkatársunk ellenőrzi. Ha a terméket használatba vetted, illetve nem tudod, sérülésmentesen visszajuttatni ügyfélszolgálatunknak, akkor nem áll módunkban visszavenni azt.

 

Ha a csomag átvételekor sérülést találsz a dobozon kérjük, rögtön az átvétel pillanatában jelezzed a futárnak, akivel kárjegyzőkönyvet kell felvenni. Jegyzőkönyv hiányában nem tudunk szállítást érintő reklamációt elfogadni.

 

Bármilyen további kérdés esetén kérlek, hívd ügyfélszolgálatunkat a 20 411 4999-es telefonszámon, vagy írj nekünk e-mailt a ugyfelszolgalat@sportplaza.hu címre!

2XUAdidasAigleAtomicBartsBirkenstockBridgedaleBruntonCare PlusCarl TorsbergCEPCollonilColmarColumbiaConverseCR7CrocsDaineseDakineDare2beDesigualDockersDorkoEagle CreekEastpakEasy CampEdelridFjallravenFundangoGeographical norwayGrangersGSIHanwagHEADHeavy ToolsHelly HansenHI-TECHigh ColoradoHokaHolmenkolHYDRAPAKJump From PaperLafumaLeathermanLEKILenzLowaLuhtaMerrellMi-pacMicoMilletmiPacMizunoMountain HardwearMustoNew BalanceNikeNike EQNike_NiteizeNordicaO'NeillONONEILLOutwellPetzlPOCPolaroidPranaPrimusPumaReebokRegattaReimaRocklandRonhillRossignolRP OutdoorSalomonSauconySchöffelSeaToSummitShoepsSilvaSmithSorelSpeedoSportplázaSuuntoTatonkaTBSTevaThe North FaceTimberlandTorstaiUnder ArmourUYNVaudeVerigavespaZiener
X
ITT DOLGOZTAM, BESSENYEI BELA