a sportruházati szakértőd!

Helly Hansen

Férfi
Női
Junior-Gyerek
Kiegészítő
Cipő
Táska
Rendezés Db./oldal:

A világhírű Helly Hansen márka presztízse mögött nem csupán néhány év szakértelme áll. 2017-re a patinás cég elmondhatja magáról, hogy 140 éve ápolja Helly Juell Hansen norvég hajóskapitány örökségét.

Egy kreatív ötlettel indult a kalandos történet: a norvég tengerész lenmagolajjal vonta be legénységének ruházatát a vízlepergetőség érdekében, ezzel letéve az első alapkövet a legenda születésében. Egy évvel később már a megalakult társaság sikerességére koccinthattak, nem is sejtvén, hogy egy úttörő márkának adtak szárnyakat. Az innovációja pedig napjainkig könnyedén szárnyal a síelők, vitorlázók és hegymászók legnagyobb örömére.

 

A norvég központú autentikus márka nemcsak, hogy elkészítette az első vízhatlan anyagot a világon, új technológiás aláöltözettel is előrukkolt, valamint díjnyertes hőmérsékletszabályozót is feltalált, amely forradalmasította a réteges öltözködést. A globalizáció idejét éljük, természetesen az urbánus világot is megihlette a vállalat sikeressége. Az utcai ruházati trendeket a 90-es évektől diktálja és követi egyaránt a cég, mely egyre felkapottabb a városi lábbelik és egyéb ruhadarabok értékesítése terén. Nem véletlen, hogy imponál a világnak, hogy a stabil integritást képviselő márka a trendekre is igent mondott.

A nagy múltú Helly Hansen funkcionális aláöltözeteket nem kell bemutatni, ejtsünk pár szót a divat szolgálatában is álló utcai ruházatokról. A női és férfi Helly Hansen póló a letisztultságot és az eleganciát képviseli, jelzi a hétköznapi életben is, hogy viselője a szabadtéri kalandsportok büszke kedvelője. Hasonló funkciókat rejtenek a Helly Hansen cipői is, melyek a túrázástól az egyszerű városi megjelenésig teszik büszkévé a tulajdonosukat. A fürdőzést kedvelőket fürdőnadrágokkal is meglepték a tervezők, valamint nadrágok terén is kiviteleztek hétköznapi és szabadidei ruházatokat a vásárlók széleskörű igényeinek kielégítése érdekében. Kijelenthető, hogy ruházati divat terén is masszív fegyvertényezővé vált a norvég brand munkássága.

A Helly Hansen mellékzöngék nélkül is épp elegendő indok arra, hogy az Ön elvárásainak is hibátlanul eleget tegyen. Látogasson el webshopunkba és szemezgessen a norvég mestermárka kínálatából!