A Sportruházati szakértőd, már 10 éve
Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett
+36 20 411 4999
Kapcsolat

Új termékek a Geographical Norway kínálatában

A Geographical Norway márka 1953-ban született azzal a céllal, hogy minőségi anyagokból alkosson a sportos divat kedvelői számára olyan ruházatot, melynek prémium megjelenése egyedülálló stílust kölcsönöz viselője számára bármerre is járjon a világban.

A tenger és a hegyek inspirálta tervezés jól észrevehető élénk kollekcióikban, melyek tökéletesen ötvözik a sportos funkcionalitást és a kivételes komfortot.
A vízi és hegyi sportok kedvelői egyaránt megtalálják vonzó típusaikat kedvenc sportjaikhoz, mint ahogy a városi felfedezők is meglelik az exkluzív igényeikhez illő utcai kínálatot.
A kollekciók kialakítása alapos kutatás eredménye, melynek kapcsán a tervezők kiemelten figyeltek a legapróbb részletre is.

A legújabb technológiák ismeretében gondosan választott anyagok, színek, és a funkcionális megoldások révén a Geographical Norway márka méltán oly népszerű sportruházati márka a minőségi vásárlók körében.Kattints a linkre és a válaszd ki ízlésednek, stílusodnak és funkcionális elvárásaidnak megfelelő kedvenc felsődet 2019 ősz-téli kínálatunkból!
https://sportplaza.hu/ferfi?sz=1&gyarto=241