a sportruházati szakértőd!

10 éves lett a SportPláza – ünnepeljünk együtt!

Jubileumi kedvezmények klubtagoknak! Ha még nem vagy tag, itt az ideje, hogy csatlakozz a jobbnál-jobb kedvezményekért!

És most pár szót röviden a Sportplázáról, 10. születésnapja alkalmából:


2009. október 4-én indítottam el azzal a céllal, hogy a sportot kedvelők a lehető legjobb minőségű ruházatban űzhessék kedvenc sportjukat. Én úgy gondolom, hogy a különböző technológiával készült ruhák elengedhetetlen feltétele a biztonságos és kényelmes sportolásnak. A jövőben továbbra is az a célom, hogy a legmodernebb és a legújabb technológiájú termékeket hozzam el Neked, hogy 100%-osan elégedett lehess, legyen szó vízi, légi, szárazföldi sportról vagy szimpla hétköznapokról.

Mivel a legjobb technológiák királya a Helly Hansen, mindemellett a SportPláza egyik legkedveltebb márkája, ezért ha klubtag vagy, akkor egy óriási nagy meglepetéssel készültem Neked:


Létrehoztam egy olyan kategóriát, ahol exkluzív Helly Hansen termékekhez juthatsz hozzá, rendkívül kedvező áron, akár -30-40% kedvezménnyel.


Ezeket a termékeket kizárólag csak klubtagként láthatod a webáruházban, mégpedig akkor, ha bejelentkeztél és a szűrőhöz navigáltál, az akció menüponthoz.

Ott fogod látni a klub exkluzív termékeket.

klubex

Mi a teendőd, ha még nem vagy klubtag, de mától az szeretnél lenni?

Jelentkezz be az oldalon, – ha még nincs regisztrációd, akkor először is regisztrálj – tegyél a kosaradba egy klubkártyát, majd ezután szűrj rá a termékeknél a klub exkluzív termékekre és azonnal válogathatsz is a hihetetlenül kedvező árú termékek közül. 

Jó ünnepelést/shoppingolást kívánok!


X