Sportmárkák motivációs üzenetei!

Erőt adnak, amikor rossz napunk van, vagy ráerősítenek egy erzésre bennünk. Vajon miért fordítanak arra energiát, pénz a sportmárkák, hogy motivációs üzeneteket készítsenek nekünk? Mert azt akarják, hogy tudjuk: a lehetetlen nem létezik!1. TOP4 sportos motivációs válogatásunk első helyén nem állhat más, mint az ADIDAS videója, amiben egy csapat futó, élsportolók, sztárok együtt haladnak az úton. A küzdelmeik, a hitük pedig nekünk is segíthet átlendülni azon a bizonyos holtponton!

https://www.youtube.com/watch?v=mzkEVV4Z6s4
2. A NIKE Deram Craizy videóját nézve valóban elhisszük, hogy bármi lehetséges! Teljesen mindegy, milyen fizikai adottságaink vannak, kitartással, hittel, bárhova eljuthatunk!


https://www.youtube.com/watch?v=Fq2CvmgoO7I


3. A MyProtein márka motivációs videóját mindenkinek érdemes megnéznie! Ők az idő fontosságát, a benned rejlő lehetőségeket mutatják meg!


https://www.youtube.com/watch?v=hL1XRW6EFFU


4. A The North Face egy külön videblokkot hozott létre, tematikusan olyan példaképekkel készített interjúkkal, amelyek erőt adnak, inspirálnak, átlendítenek a mélyponton. A Never Stop Exploring sorozat részei kihagyhatatlanok!
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=ywFjA7qbMk0&list=PLb8M2N__cpL_U8cytOFUtd8m7nsbDoMti