Közös edzés a szerelmeddel? Ezeket próbáljátok ki!

Sokkal könnyebben megy az edzés is, ha nem egyedül, hanem mondjuk párban végezhetjük, egy edzőtárssal,  ismerőssel, baráttal, vagy akár a szerelmünkkel. Három olyan egyszerű sportot mutatunk be, amit közösen, könnyedén el tudtok végezni.


Torna

Már rögtön a bemelegítést is végezhetitek együtt. Még csak az sem fontos, hogy teljesen azonos sportot folytassatok tovább, az alap gyakorlatokat könnyedén el tudjátok végezni. Kezdhettek nyújtással, guggolással, kar- és nyakkörzéssel, majd hajlításokkal és a lábak bemelegítésével folytathatjátok. Segíthettek is egymásnak a gyakorlatok ellenőrzésében, vagy teljesítésében! 

Futás

A legegyszerűbb módja annak, hogy együtt edzetek, ha közös futásra indultok. Segíthettek egymásnak az idő betartásában, vagy a nehezebb szakaszokon tarthatjátok a másikban a lelket. Egy kis közös nevetés is belefér, vagy a nap átbeszélése. Hasznos, minőségi idő lehet, sporttal megfűszerezve!

Kerékpározás

Fedezzetek fel új helyeket, tájakat a közeletekben. Nagyon jó program lehet egy közös kerékpározás a térségi látványosságok megismerésével egybekötve. Kirándulásként is felfogható, miközben valójában a sporttal jól át tudjátok mozgatni az izmokat. A rendszeres kerékpározással pedig egyre nagyobb távokat tehettek meg együtt. A közös célok pedig erősítik a kapcsolatot is!