Hírlevél

Hírlevél: 2018.11.08 - Így ne indulj el túrázni - tudd meg, hogy hogyan jártam

Nem is olyan rég, egy őszi napon, kimentem a barátaimhoz Németországba, hiszen már egy ideje kérleltek, hogy látogassam meg őket. Természetesen megkérdeztem a programokat és a várható időjárást is. Megbeszéltük, hogy elmegyünk fürdőkbe, valamint várost fogunk nézni.


Majd az egyik napon a barátnőm kitalálta, hogy ő olyan szívesen túrázna, hiszen kellemes idő van: süt a nap, nincs sem meleg, sem hideg és ilyenkor ősszel gyönyörű a táj is.

Nem estem kétségbe, hiszen vittem magammal sportosabb cuccokat is. Volt nálam sportcipő, sportos cicanadrág, pulcsi és szerencsére egy The North Face hardshell kabát is.

bea


Amikor megérkeztünk a hegy lábához, már nem volt olyan szép idő. Ködbe borult minden, de bíztattak a többiek, hogy a hegy tetején napsütés lesz. El is indultunk, majd hamar kiderült, hogy a kijelölt túraútvonal meglehetősen meredek. Nem riadtam vissza, hiszen engem kemény fából faragtak, és fogamat összeszorítva is, de mentem tovább, mivel tudtam, hogy képes vagyok felmászni a hegyre.

De ekkor rádöbbentem egy nagyon lényeges dologra: mégpedig arra, hogy mennyire fontos egy teljes túrafelszerelés!

Majdnem elestem


Mivel köd volt és kicsit saras volt a terep, nem igazán tapadt a sima sportcipőm, és össze-vissza csúszkáltam. Egy kicsit féltem is, hiszen egy-két helyen azért voltak kisebb szakadékok vagy árkok. Aztán mivel hegynek felfelé mentünk, ezért nagyon hamar melegem lett és bele is izzadtam a felsőmbe. Nagyon hiányoltam a nedvelszívó funkcionális ruházatot, hiszen így amikor felértem a hegyre, eléggé fáztam. Egy megfelelő aláöltözet ettől is megvédett volna. De legalább a The North Face hardshell kabátom nálam volt, így nem lett nyirkos a kabátom és a szél sem fújt át rajtam.

 
Hozzáteszem, nagyon szép helyen voltam és nagyon jól éreztem magam, hiszen gyöngyörű ősszel a sárguló levelek a fákon, és hegységek is lenyűgözőek, de azért egy valamit megtanultam:

Tanulság

Legközelebb csak teljes és megfelelő felszereléssel indulok el túrázni.


 U.i: amikor felértünk a hegyre, mégsem volt napsütés :(
Hírlevél: 2018.11.02 - CT újdonságok + Ajándék napszemüveg

57d8385a-483c-4f8f-a361-93c1099a8f1d.jpg

Bár már vége van a nyárnak, mégis miközben (péntek reggel) írom ezeket a sorokat, vakítóan tűz a nap. Az idő enyhe, elég most felvenni egy softshell kabátot.A Carl Torsberg fanoknak jó híreim vannak, mert 2 új kabát típust is sikerült elhoznunk a gyártótól. Ezeket itt tudod megnézni: https://www.sportplaza.hu/ferfi/kabatok/carl-torsberg


Ha megtetszett valamelyik, de még bizonytalan vagy a vásárlást illetően, hadd segítsek egy kicsit. Ha vasárnapig (2018.11.04) vásárolsz egy kabátot, akkor ajándékba teszünk mellé egy CT napszemüveget 11.990 Ft értékben.

 
A 2018-as újdonságokat itt tudod megnézni: https://www.sportplaza.hu/carl-torsberg-2018

A promóció más kedvezménnyel nem összevonható. 
 
Hírlevél: 2018.10.05 - Lapozgasd át a Heavy Tools legújabb katalógusát

Csinálj egy kávét, dőlj hátra és lapozgasd át a Heavy Tools legújabb katalógusát! Shoppingolj kényelmesen a székedből, közben pedig ismerd meg a legújabb trendeket.


Jó kikapcsolódást!

Nyisd meg a katalógust:

Heavy Tools Katalógus kicsi

Ha kedvet kaptál egy kis shoppingoláshoz, és 15.000 Ft értékben vásárolsz az új HT termékeiből, akkor 2.000 Ft-ot elengedünk a végösszegből.

Használd ezt a kuponkódot: THN2000

Ezen a linken is meg tudod nézni a legújabb kollekciót:   https://sportplaza.hu/heavy-tools/szures:akciok-2

Siess mert, csak vasárnap éjfélig tudod beváltani.

Más kuponnal/akcióval nem összevonható. 
Hírlevél: 2018.10.11 - Idén is SportPláza napok

Október 11-14-éig te döntöd el, hogy mely teljes árú termékünket viszed el 20%-kal olcsóbban.


Mire vágysz?

Helly Hansen? Columbia? Heavy Tools? O’Neill?


Netalán mást szeretnél 20%-kal olcsóbban, pl.:


 1. CARL TORSBERG

 2. TIMBERLAND

 3. FUNDANGO

 4. ADIDAS

 5. CAT

 6. DAKINE

 7. DARE2BE

 8. MOUNTAIN HARDWEAR

 9. LEVIS

 10. PUMA

 11. REEBOK

 12. REGATTA

 13. NIKE

 14. SMITH

Használd ezt a kuponkódot a kosárnál, és a rendszer jóváírja a kedvezményt: SPFGL18

Más kuponnal/akcióval nem összevonható.  

A kupon a nem akciós azaz a teljes árú termékekre vonatkozik.
Hírlevél: 2018.10.02 - 2-őt fizetsz, 4-et vihetsz!

Ilyen még sohasem volt a Sportpláza történelmében.


Kicsit bonyolult lesz, de csak elsőre:

Carl Torsberg készletkisöprést tartunk, mert megjön a 2018-as téli kollekció és nincs helyünk a raktárban.

Ha vasárnapig vásárolsz 3 db bármilyen CT ruhát – akár akciósakat is –   (https://www.sportplaza.hu/ferfi/carl-torsberg/szures:akciok-3)

akkor a kosaradban lévő legolcsóbb terméket nem számlázzuk ki neked. Sőt ajándékba adunk a rendeléshez egy 13.990 Ft-os LE COQ SPORTIF pólót
(https://sportplaza.hu/76267-le-coq-sportif-mentality-polo-polo).


FONTOS!

Megrendelés közben a webáruházunk nem fogja látni ezeket a kedvezményeket. A kedvezményt mi fogjuk majd beállítani a beérkezett rendeléshez azonnal manuálisan és a visszaigazolást már a helyes összeggel fogod megkapni e-mailben.

Röviden:

1.) Tégy a kosaradba 3 db Carl Torsberg ruhát. Ezen a linken találod meg őket: https://www.sportplaza.hu/ferfi/carl-torsberg/szures:akciok-3

2.) A kosaradban lévő legolcsóbb CT ruhát tekintsd ajándéknak

3.) + Biztosan a tiéd lesz egy 13.990 Ft-os LE COQ SPORTIF póló

4.) A kosár végösszege több lesz a valós, fizetendő összegnél, de ez nem baj, mert mi, visszaigazolás előtt fogjuk levonni a 3. CT ruha árát + hozzáadjuk az ajándék pólót 0 Ft ért!

Csak vasárnapig!

Más kuponnal, kedvezménnyel nem összevonható.