A Sportruházati szakértőd, már 10 éve
Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett
+36 20 411 4999
Kapcsolat

Webáruházunk teljeskörűen üzemel

Kedves Vásárlóink!

A koronavírussal kapcsolatos jelenlegi helyzetre tekintettel szeretnénk biztosítani Önöket, hogy a Sportpláza.hu webáruház mindaddig folytatja a megrendelések fogadását és feldolgozását, ameddig a körülmények ezt lehetővé teszik.


Az egészség és biztonság rendkívül fontos számunkra, ezért szeretnénk tájékoztatni megváltozott üzletmenetünkről, melyet mindenki biztonsága érdekében vezettünk be az alábbiak szerint:

- A beérkező megrendeléseket továbbra is zavartalanul fogadjuk és folyamatosan feldolgozzuk, azonban

- Hétfőtől (2020.03.16.) irodánkat és személyes átvételi pontunkat átmenetileg bezárjuk.

- Ügyfélszolgálatunk otthonról látja el munkáját: a telefonos ügyfélszolgálat elérhető, webshopunk, mobil telefonos elérhetőségeink és az elektronikus levelezés természetesen működik.

- A személyes áruátvétel és a csomagpontra történő kiszállítás azonban átmenetileg szünetel, így kizárólag futárszolgálattal történő szállítási módot tudunk biztosítani.

- Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy lehetőségekhez mérten utánvét helyett inkább online bankkártyával vagy előre utalással rendeljen, ezzel is csökkentve a futárszolgálat kollégáival való személyes kontaktust. (a folyamatban lévő személyes átvételek rendelőivel felvesszük a kapcsolatot és egyeztetünk telefonon)

- A szállítási lehetőségeink pillanatról pillanatra változhatnak. Szállító partnereinktől kapott információk alapján azonban igyekszünk az aktuálisan elérhető készletet azonnal frissíteni.


Köszönjük segítő együttműködésüket, egyben sok erőt és egészséget kívánunk az előttünk álló rendkívüli időszakhoz.