a sportruházati szakértőd!

Nyári programok gyerekeknek

A gyermeked már biztosan nagyon boldog, hogy végre elkezdődött a nyári szünet. Te viszont még lehet, hogy nem vagy kész azzal a listával, amelyet a lurkódnak állítottál össze a nyárra, hogy milyen programokon vegyen részt.

Könnyebb helyzetben vannak azok a szülők, akik nagycsaláddal büszkélkedhetnek, hiszen biztosan van köztük olyan rokon, aki elvállalja a gyerkőcöt egy hétre és sokszínű programmal kedveskedik neki. Megmutatja neki, hogy milyen sportokat űz, esetleg kipróbálják együtt azokat,  így sokat fejlődhet a gyermeked akár már egy hét alatt is.

De mi a helyzet az olyan szülőkkel, akiknek egyedül, munka mellett kell gondoskodniuk arról, hogy a csemetéjük ne maradjon egyedül egész nyáron?

Erre az esetre az egyik legjobb megoldás a nyári napközi. Hiszen mielőtt elindulsz dolgozni, elviszed a gyermekedet a foglalkozásra, majd munka után mehetsz is érte, és este már akár együtt tudtok fagyizni, esetleg sétálni is egyet. Ezekben a napközikben rengeteget fejlődhet a szemed fénye, hiszen sok kreatív programon vehet részt, nap mint nap.

A másik megoldás pedig a nyári tábor. Igaz, ekkor nem láthatod őt munka után, de olyan óriási élményekben lehet része, amiért később még neked hálás lehet. Egy jól szervezett tábor örök emlék lehet és megad mindent, amire a gyermekednek szüksége lehet a feltöltődéshez, kikapcsolódáshoz. Új barátságok, új élmények, megélt és megoldott konfliktusok, önállóság megtanulása vár rá.

 
Milyen sporttáborok léteznek?

 
Vitorlástábor

Aikido nyári tábor

Szörftábor

Foci tábor

Golf tábor

Tenisz tábor

Kerékpáros kalandtábor

És még rengeteg másféle táborok is

 
Szerencsére ma már végtelen sok program vár a kisiskolásokra. Ha még nem találtad meg a tökéletes tábort a gyermekednek, akkor nézz körbe itt:

https://gyerektabor-kereso.hu/
A mi kedvencünk:

A Surf&More szörfiskola a déli-part  egyik legjobb windsurf spotján, a fonyódligeti Árpád-parton! A hosszú szabadstrand nem véletlenül vált a szörfösök egyik kedvenc helyévé: a víz egyenletesen mélyül, a víz óriási területen derékig ér, a legjellemzőbb szélirány a part-felé fújó Északnyugati, erős szélben kitűnő ugró-hullámok, gyengébb szélben pedig a lehető legoptimálisabb oktató-tanuló környezet várja a szörfözni vágyókat.


Ha pedig még hiányzik a szekrényéből egy-egy nyári darab, akkor nézz körbe itt:

https://sportplaza.hu/junior-gyerek

 
Tipp: ha a nyári szünetben is szeretnéd tudni, hogy merre kószál a lurkó adj rá egy GPS órát és mindig tudni fogod Hol jár!

https://sportplaza.hu/junior-gyerek/gps-gyerekora