A Sportruházati szakértőd, már 10 éve
Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett
+36 20 411 4999
Kapcsolat

Esőkabát: trendi vagy égő?

Emlékszel, amikor még szüleid rád erőltették a vastag, kényelmetlen, büdös, műanyagszagú esőkabátot? Mindannyian bosszúsak voltunk, ha fel kellett vennünk, hisz akkoriban ez az egyik legégőbb dolog volt, amit történhetett velünk. Bár megvédett minket az esőtől, mégis szinte büntetésnek éltük meg, hogy ezt nekünk viselnünk kell.


A kínos, ciki esőkabátok ideje lejárt!


Ma már annyira trendi esőkabátokat lehet kapni, hogy szinte észre sem lehet venni, hogy nem átlagos kabátról van szó. Míg korábban egyáltalán nem akartuk ezt a ruhadarabot hordani, ma már szinte divat lett, hiszen megannyi féle színben és méretben kaphatóak.

Biztosan neked sem olyan jó a hangulatod, amikor megérkezik a rossz idő és akár napokon át is képes esni az eső. Ezen Te sajnos nem tudsz változtatni. De a hangulatodon igen! Ha egy vidám színű esőkabátot veszel fel, akkor annyira ki fogsz tűnni a tömegből, hogy akár mások arcára is mosolyt csalhatsz egy szürke, esős reggelen. Nem csak Neked, hanem a gyermekednek is jobb kedve lehet, ha egy vagány színű esőkabátot hordhat, amelyet büszkén mutogathat iskolás társainak.

Az új, modern Helly Hansen esőkabátok komfortos viseletet biztosítanak az esős-szeles napokon és mindemellett időtálló darabok. A férfi esőkabátok közül nem csak sportos darabokra bukkanhatsz, hanem fekete, elegánsabb változatot is találhatsz. Ha pedig női esőkabát után kutakodsz, akkor igazán szerencsés helyzetben vagy, hiszen szűkített, hosszú és rövid fazonú darabok közül is kiválaszthatod a számodra tökéletes darabot.


Hogy miért pont a Helly Hansen esőkabátot válaszd?


·         Mert 1877 óta létezik ez a megbízható márka

·         A legszélsőségesebb időjárási viszonyoknak is ellenáll

·         A HH készítette az első vízhatlan textil anyagot a világon

·         A vitorlások kedvenc márkája