A Sportruházati szakértőd, már 10 éve
Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett
+36 20 411 4999
Kapcsolat

Elkezdődtek a Carl Torsberg napok

CTÚJhirlev

Mától fogva keddig CT napokat tartunk. Minden Carl Torsberg megrendeléshez ajándékot adunk. Minél magasabb a rendelésed végösszege, annál magasabb értékű ajándékcsomagot tudunk adni.


Ismered ennek a márkának a sztoriját? Ha nem akkor kukkantsd meg: https://sportplaza.hu/hirek-magazin/40-a-carl-torsberg-sztori

Minden megrendeléshez egy ajándék kulcstartót adunk.

30.000 Ft feletti vásárlás esetén egy kis ajándékcsomagot adunk, amely kulcstartót + CT napszemüveget + a napszemüveghez tartozó fejpántot tartalmaz 14.570 Ft értékben.

50.000 Ft feletti vásárlás esetén nagy ajándékcsomagot adunk, amely  kulcstartót + matrica csomagot + CT napszemüveget + a napszemüveghez tartozó fejpántot + Geographical Norway t-shirt-et tartalmaz  27.560 Ft értékben.

100.000 Ft felett pedig érdeklődj az ügyfélszolgálatunknál!


Ha valamelyik Torsberg termékből nem találsz már méretet, ne aggódj, vedd fel velünk a kapcsolatot, mert a jövő héten új szállítmányt kapunk. Biztos lesz a te méretedben is, bármit is néztél ki.


Az apró betűs rész:


Az akció csak a teljes árú Carl Torsberg termékek vásárlása esetén érvényes, az akciós termékekre nem vonatkozik.

Más kuponnal/kedvezménnyel nem összevonható, a nagy ajándékcsomaghoz tartozó t-shirt típusa nem választható, mérete megegyezik a megrendelésben szereplő többi termék méretével.