a sportruházati szakértőd!

Legyél Te egy képregény szereplője

Téveszd meg a világot és varázsolj mosolyt az emberek arcára! Hasonló gondolatokkal alkotta meg két taiwan tervező lány ezeket Jump from paper táskákat, amelyek úgy néznek ki, mintha csak kivágtad volna őket egy képregényből.

Humor a legfontosabb dizájn

Ezek a lányok tele vannak energiával, kreatív ötletekkel és folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél érdekesebb termékeket varázsoljanak, hiszen fő mottójuk az, hogy a humor a legfontosabb dizájn elem. Ezekkel a táskákkal pedig szeretnék felvidítani és boldogabbá tenni az emberek mindennapjait.

Most Te is biztosan csodálkozva bámulod ezeket a táskákat és legszívesebben megtapogatnád őket, hogy valóban igaziak-e. Pont ugyan így fogják érezni magukat azok az emberek is, akik egy szürke, borús, esős napon felfedezik rajtad, és nem tudják levenni a szemüket rólad, de még arra is készülj fel, hogy meg fogják kérdezni, hogy megtapinthatják-e táskádat.

Jókedv és optimizmus

Ezek a táskák nagyon erősen sugározzák a jó kedvet, így ne csodálkozz azon, ha az emberek reggelente köréd gyűlnek és magukba szippantják a táskából áradó optimizmust. Ezt az emberek mosolyán keresztül fogod érzékelni.

Ha mindig is vágytál valami egyedi, merész dologra, ha szívesen keltesz feltűnést, akkor szerezz be egy Jump from paper táskát, még ma!