Ezzel az órával tudni fogod, merre jár a gyermeked!

Biztonságos, menő, és hasznos megoldás a Holjársz márka okosórája, amibe nyomkövetőt helyeztek el. Így bármikor meg tudják nézni a szülők a térképen, hogy éppen hol jár a gyermek.


GPS alapon működnek a Holjársz gyermekórák, így mindig pontosan meg lehet határozni, éppen hol jár a gyerek. Beépített mobiltelefonként is működik, bármikor fel is lehet hívni, mint egy sima mobiltelefonnal. Mikrofon is van benne, ami egy mobil alkalmazás segítségével aktiválható, ez azt jelenti, hogy bele is hallgathat, éppen mi történik az óra tulajdonosának közelében.


Természetesen a dátum és pontos idő kijelzője alapfunkció, és akár fitness alkalmazások és alvásfigyelő is aktiválható benne.

Ami nagyon fontos, hogy egy menő órát kap a tulajdonosa, amit nyugodtan viselhet bárhol, bármikor. Többféle változatban is megrendelhető, kapható vízálló és tiniknek kialakított verzióban is.


A szülőknek biztonságérzetet ad, hiszen tudni fogják, hol találhatják a gyermeket. Így sokkal nehezebben veszhet el, vagy veszíthetik szem elöl. A szülők rémálma, hogy eltűnik a gyermekük, nem találják, vagy esetleg sokkal rosszabb: veszélybe kerül. Ez az óra a vészhelyzetekben is helyt állhat.


A Holjársz GPS okosórák gyerekeknek a sportplaza.hu oldalon is elérhetőek, rendelhetőek, több színben és változatban. Akár karácsonyra kiváló ajándékötlet lehet. Rendelje meg most ide kattintva!