2018-as őszi divat: ezek a női kabátok neked is kellenek!

Az idei trendszínek között lesz a megszokott őszi árnyalatok mellett a sötét- piros, kék és zöld. Nálunk világmárkák között válogathatsz, a legmenőbb színekben. Ha fejtörést okoz, milyen kabátban leszel a legdivatosabb, segítünk ezzel a cikkel.1.     Dögös, nőies és piros az Aigle őszi esőkabátja. Kifejezetten a hűvösebb, esős időkre találták ki. Szeszélyes, játékos mint az ősz, és vonzza a figyelmet. A viselője után biztosan megfordulnak az utcán a férfiak.

https://sportplaza.hu/37549-aigle-firstrain-r-esokabat2.     Titokzatos és sexy a Helly Hansen fekete kabátja. Pont ott simul az idomokra, ahol szükség van rá. Derékban szépen szűkül, a duplasoros fém patentok és a vastag öv rásegítenek a nőies hatásra. Minden igazi nőnek szüksége van egy ilyen kabátra a szekrényében.

https://sportplaza.hu/19948-helly-hansen-w-welsey-trench-esokabat3.         Ha csak egy kis laza kabátra van szükséged, a még melegebb őszi estéken, vagy olyan darabot keresel, ami szinte mindenhez passzol: szoknyához, farmerhez, randira, vagy elugrani a haverokhoz, akkor a Heavy Tools NUNU nevű utcai kabátja az ideális választás. Pénztárcabarát, kényelmes, praktikus megoldás.
https://sportplaza.hu/75669-navut-utcai-kabat
4.     Szolid fehér kabát, szinte minden alkalomra. Féloldalas vonalvezetéssel, emelt nyakkal és nagyon nőies varrásokkal emelheti az öltözéked fényét a Helly Hansen Astra Jacket. Hosszított ujjal, karcsúsított formában a fehér tiszta színébe burkol. Legyél olyan mint egy angyal!
https://sportplaza.hu/38457-helly-hansen-w-astra-jacket-polar-softshell
5.     Elegáns viselet a hétköznapokban, üzleti tárgyalásokra a PRANA Milana utcai kabát. Asszimetrikusan gombolható, a gallér szürkés árnyalata, a karcsú fazon, és a vonalvezetés igazán szép, visszafogott darabbá teszi ezt az őszi kabátot.
https://sportplaza.hu/6100-prana-martina-long-jacket-utcai-kabat
Ha szeretnél pontosan olyan kabátot választani, amilyenről mindig is álmodtál, vagy felfedeznéd a sportpalaz.hu teljes kínálatát, akkor nézz szét a női kabátok szekciónkban!