Örök divat: a bakancs!

Ha azt hiszed, hogy a bakancsok már nem menők, tévedsz! 2018-ban is éppen olyan remekül illeszkednek a ruhatárunkba, mint 10, 20, vagy akár 30 évvel ezelőtt. Feldobhatunk vele egy farmert, egy csőnadrágot, vagy akár egy kisszoknyát is!

„Csúnya, de legalább meleg?”

Amikor bakancsra gondolsz, ne azok a nehéz, és rémesen meleg verziók jussanak eszedbe, amiket a legtöbb ember utált télen hordani, és csak azért vette fel, hogy ne fázzon a lába. Ma már a sportplaza.hu oldalon olyan bakancsokat találhatunk, amelyek feldobják az öltözékünket.

Világmárkák
Az oldalon található világmárkák termékei a garanciák arra, hogy nálunk minőségi és tartós bakancsokat találhatsz a kínálatban. Columbia, O’neill, Helly Hansen, Timberland, Desigual, Geox és Lowa bakancsok is megtalálhatóak a termékeink között, amiket egyetlen kattintással meg tudsz rendelni.

 
Nem csak pasiknak!

 
Kifejezetten sexy egy jól megválasztott fazonú, és formájú bakancs egy mini szoknyához, vagy csőszoknyához is. Lehet vékonyabb, vagy téli, vastagabb harisnyával is hordani. Piros, fekete, fűzős, magasszárú vagy rövid verzióban is remek választás lehet a hidegebb napokon.
 

Ne csak bélelt verzióban gondolkodj!
 

Vannak olyan őszi bakancsok is, amik nem annyira melegek, és nyugodtan felhúzhatod őket a még nem túl hideg napokon. Érdemes azonban rendeléskor beszerezni egy téli és egy őszi verziót is. Árban pedig biztos, hogy megéri, hiszen egy jó bakancs évekig is szolgálhat.


Ha kedvet kaptál nézz körül a webshopban itt