A sportruházati szakértőd, már 11 éve
Ingyenes szállítás 20 000 Ft felett
+36 20 411 4999
Kapcsolat

Cipő Férfi Utcai Cipő

Rendezés Mutat  

Hétköznapjaink meghatározó kelléke az utcai cipő, hiszen ebben járunk legtöbbet, ha munkába megyünk, elugrunk edzeni, mászkálunk a városban. Ezért fontos, hogy kiválasszuk a megfelelő cipőt, hiszen egész nap a lábunkon van, így kényelmesnek, praktikusnak kell lennie. Mindemellett ügyelnünk kell rá, hogy jól kiegészítse ruházatunkat. Tehát férfiként is figyelnünk kell stílusos megjelenésünkre, melynek egyik legfontosabb kelléke a cipő. 

Különböző stílusú utcai cipőinket felhasználástól függően válthatjuk, hogy az időjárási viszonyokhoz és az öltözékünkhöz is passzoljon. Legkedveltebb utcai cipők a Helly Hansen, Columbia, O'neill, New Balance és a TBS.

2XUAdidasAigleAtomicBartsBirkenstockBridgedaleBruntonCare PlusCarl TorsbergCEPCollonilColmarColumbiaConverseCR7CrocsDaineseDakineDare2beDesigualDockersDorkoEagle CreekEastpakEasy CampEdelridFjallravenFundangoGeographical norwayGrangersGSIHanwagHEADHeavy ToolsHelly HansenHI-TECHigh ColoradoHokaHolmenkolHYDRAPAKJump From PaperLafumaLeathermanLEKILenzLowaLuhtaMerrellMi-pacMicoMilletmiPacMizunoMountain HardwearMustoNew BalanceNikeNike EQNike_NiteizeNordicaO'NeillONONEILLOutwellPetzlPOCPolaroidPranaPrimusPumaReebokRegattaReimaRocklandRonhillRossignolRP OutdoorSalomonSauconySchöffelSeaToSummitShoepsSilvaSmithSorelSpeedoSportplázaSuuntoTatonkaTBSTevaThe North FaceTimberlandTorstaiUnder ArmourUYNVaudeVerigavespaZiener
X
ITT DOLGOZTAM, BESSENYEI BELA