a sportruházati szakértőd!

HEAD pure Joy SLR + JOY 9 GW | Női Sportfelszerelés | Síléc

HEAD

HEAD pure Joy SLR + JOY 9 GW Női Síléc

Cikkszám: 165447-366638
000-egységes
Méret
Mennyiség
+
3-5nap
5 db raktáron
Ár: 111 990 Ft
Szállítás Díj: 0Ft!
Klub ár: 103 031 Ft
További inrormáció
Gyorsrendelés
Termékleírás
A Head Pure Joy SLR + JOY 9 GW női síléccel minden havas lejtőn töltött pillanat élmény lesz! Az 100762 JOY 9 GW SLR BRAKE 85 síkötés egyszerű, erős és szuperkönnyű. Az Allride Rocker lehetővé teszi a könnyed kormányzást, növeli a siklás élményét. Megkönnyíti a kormányzást és könnyedén megbirkózik a puha hó minden változatával. A grafén nanotechnológiai anyag tulajdonképpen egy egyetlen atom vastagságú grafitréteg, mely lehetővé teszi, hogy a léc a legkisebb erőkifejtés hatására hajoljon, és azonnal reagáljon. Az ERA 3.0 S verseny carving konstrukció a verseny sílécek innovációit és tulajdonságait követi, egyesítve az ERA 3.0 Rocker, Radius és Rebound technológiát. A léc egyedi alakja és az ERA 3.0 S verseny carving tulajdonságai egy új dimenziót nyitnak a dinamikus sízés világában. A 10 % Rocker (terhelés nélkül a léc felveszi azt az alakot, mint ami menet közben terhelés hatására képződik) és 90 % Camber (híd) a dinamikus gyorsulást és nagy sebesség elérését segíti. A magba épített intelligens rostok stabillá teszik lécünket, hogy nagy sebességnél is precízen és kontrolláltan húzzuk a carving íveket. A sidecut dimenziók: 127-73-107. Kezdő síelőknek ajánljuk!
Egyszerűbben nem is lehetne!

Kérjük, add meg a kiszállításhoz szükséges adataid és erősítsd meg a rendelésed. Gyorsvásárlás esetén nem lehet fizetési és szállítási módot választani. Amennyiben egyéb fizetési vagy szállítási módot választanál, kérjük a kosár ikonra kattintva fejezd be a megrendelésed.

A kosarad üres! Gyorsvásárláshoz helyezd kosárba a megvásárolni kívánt termékeket!
Számlázási cím
Vezetéknév *
Keresztnév *
Számlázási név
E-mail *
Utca / Házszám *
Irányítószám *
Város *
Ország *
Telefon *
Szállítási cím
Eltérő szállítási cím  
 
Termék neve
Mennyiség
Ár
Fizetési mód
Utánvétel - Fizetés a futárnak

Ebben az esetben a kézbesítéskor készpénzben fizethet a futárnak.

Amennyiben másik fizetési módot választana kérjük a kosáron keresztül adja le megrendelését!
Szállítási mód
Futárszolgálat

A csomagot az GLS futárszolgálat szállítja házhoz.

 

+ 1 290 Ft
Végösszeg
1 290 Ft
  
Az általános szerződési feltételeket (ÁSZF) és az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot tudomásul vettem, azokat elfogadom. A megrendelés leadása fizetési kötelezettséget von maga után.

Az alábbi megjegyzés fel lesz tüntetve a megrendelőlapon:

Vásárlás folytatása
..