a sportruházati szakértőd!

HEAD Supershape Team SLR 2 + SLR 4.5 AC | Junior-Gyerek Sportfelszerelés | Síléc

HEAD

HEAD Supershape Team SLR 2 + SLR 4.5 AC Junior-Gyerek Síléc

Cikkszám: 165444-366633
000-egységes
Méret
Mennyiség
+
3-5nap
3 db raktáron
Ár: 61 990 Ft
Szállítás Díj: 0Ft!
Klub ár: 57 031 Ft
További inrormáció
Gyorsrendelés
Termékleírás
A Head Supershape Team SLR 2 + SLR 4.5 AC junior síléccel a legkisebbek is élvezhetik a havas pályákat! A Junior Power Frame technológiával a fiatal síelők korábban tudják megkezdeni a kanyarokat, mivel a speciális flex zóna a kötés alatt lehetővé teszi, hogy a síléc kisebb erőfeszítéssel hajoljon meg. Az 100682 - SLR 4.5 AC BRAKE 74 síkötés egyszerű, erős és szuperkönnyű. A Junior Rocker technológia hatalmas nagy előnye, hogy sokkal gyorsabban sajátíthatod el a síelés fortélyait. Lényege hogy a felhajlítás miatt olyan mintha rövidebb lécünk lenne, így könnyebben tudunk vele kanyarodni, élről élre helyezni, viszont amikor a lécet megdöntve az élén sízünk, akkor az egész hossza érintkezik a felszínnel, így stabil tartást biztosít számunkra. Lényegében a hosszú és rövid léc előnyeit ötvözi. 3D kompozit üvegszállal erősítik a Rocker kontakt zónákat, így pontosabban, precízebben irányíthatóvá válik a léc kanyarodás közben is. Könnyebbé válik a fordulás indítása és kisebb erőkifejtés szükséges a kanyarodáshoz, mivel a korábbiaknál jóval kisebb felületen érintkezik a léc a hóval, így nem a léc teljes hossza vesz részt a fordulásban. A Supershape Team nagyon stabil, így a hegyen töltött minden pillanatot élvezetté varázsolja. A sidecut dimenziók: 111-67-96.
Egyszerűbben nem is lehetne!

Kérjük, add meg a kiszállításhoz szükséges adataid és erősítsd meg a rendelésed. Gyorsvásárlás esetén nem lehet fizetési és szállítási módot választani. Amennyiben egyéb fizetési vagy szállítási módot választanál, kérjük a kosár ikonra kattintva fejezd be a megrendelésed.

A kosarad üres! Gyorsvásárláshoz helyezd kosárba a megvásárolni kívánt termékeket!
Számlázási cím
Vezetéknév *
Keresztnév *
Számlázási név
E-mail *
Utca / Házszám *
Irányítószám *
Város *
Ország *
Telefon *
Szállítási cím
Eltérő szállítási cím  
 
Termék neve
Mennyiség
Ár
Fizetési mód
Utánvétel - Fizetés a futárnak

Ebben az esetben a kézbesítéskor készpénzben fizethet a futárnak.

Amennyiben másik fizetési módot választana kérjük a kosáron keresztül adja le megrendelését!
Szállítási mód
Futárszolgálat

A csomagot az GLS futárszolgálat szállítja házhoz.

 

+ 1 290 Ft
Végösszeg
1 290 Ft
  
Az általános szerződési feltételeket (ÁSZF) és az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot tudomásul vettem, azokat elfogadom. A megrendelés leadása fizetési kötelezettséget von maga után.

Az alábbi megjegyzés fel lesz tüntetve a megrendelőlapon:

Vásárlás folytatása
..