a sportruházati szakértőd!

HEAD V-Shape V6 LYT-PR + PR 11 GW | Férfi Sportfelszerelés | Síléc

HEAD

HEAD V-Shape V6 LYT-PR + PR 11 GW Férfi Síléc

Cikkszám: 165442-366635
000-egységes
Méret
Mennyiség
+
3-5nap
1 db raktáron
Ár: 162 990 Ft
Szállítás Díj: 0Ft!
Klub ár: 149 951 Ft
További inrormáció
Gyorsrendelés
Termékleírás
Imádod a gyors és könnyű léceket? A Head V-Shape V6 LYT-PR + PR 11 GW férfi síléccel még tovább fejlesztheted tudásod! Az 100747 PR 11 GW BRAKE 90 kötés kiváló minőségű erőátvitelt, teljes irányítást és - ami a legfontosabb - fantasztikus sebességet biztosít. A síléc Carbon Sandwich Cap konstrukcióval készült, melynek lényege, hogy a rétegeket carbon „Cap” borítja, mely éltől élig körbezárja azokat. Hosszú távú tartósságot és extra rugalmasságot biztosít. A grafén nanotechnológiai anyag tulajdonképpen egy egyetlen atom vastagságú grafitréteg, mely lehetővé teszi, hogy a léc a legkisebb erőkifejtés hatására hajoljon, és azonnal reagáljon. Az ERA 3.0 S verseny carving konstrukció a verseny sílécek innovációit és tulajdonságait követi, egyesítve az ERA 3.0 Rocker, Radius és Rebound technológiát. A léc egyedi V alakja és az ERA 3.0 S verseny carving tulajdonságai egy új dimenziót nyitnak a dinamikus sízés világában. A 10 % Rocker (terhelés nélkül a léc felveszi azt az alakot, mint ami menet közben terhelés hatására képződik) és 90 % Camber (híd) a dinamikus gyorsulást és nagy sebesség elérését segíti. A magba épített intelligens rostok stabillá teszik lécünket, hogy nagy sebességnél is precízen és kontrolláltan húzzuk a carving íveket. A LYT-TECH széria sílécei minden terepen, bármilyen minőségű hóban jól érzik magukat. Nem szuper agresszív versenylécek, melyeket nehezebb manőverezni, de nem is a freeski kategória a mély porhó meghódítására. Az Allride Rocker lehetővé teszi a könnyed kormányzást, növeli a siklás élményét. Megkönnyíti a kormányzást és könnyedén megbirkózik a puha hó minden változatával. A Race structured UHM C base talp mintázat a legjobb minőségű, legnagyobb sebességet biztosító talp mintázat. A síléc készítésénél a technikusok ugyanazokkal az anyagokkal és gépekkel dolgoztak, mint a világkupa versenyléceknél. A sidecut dimenziók: 132-78-113. Középhaladó síelőknek ajánljuk!
Egyszerűbben nem is lehetne!

Kérjük, add meg a kiszállításhoz szükséges adataid és erősítsd meg a rendelésed. Gyorsvásárlás esetén nem lehet fizetési és szállítási módot választani. Amennyiben egyéb fizetési vagy szállítási módot választanál, kérjük a kosár ikonra kattintva fejezd be a megrendelésed.

A kosarad üres! Gyorsvásárláshoz helyezd kosárba a megvásárolni kívánt termékeket!
Számlázási cím
Vezetéknév *
Keresztnév *
Számlázási név
E-mail *
Utca / Házszám *
Irányítószám *
Város *
Ország *
Telefon *
Szállítási cím
Eltérő szállítási cím  
 
Termék neve
Mennyiség
Ár
Fizetési mód
Utánvétel - Fizetés a futárnak

Ebben az esetben a kézbesítéskor készpénzben fizethet a futárnak.

Amennyiben másik fizetési módot választana kérjük a kosáron keresztül adja le megrendelését!
Szállítási mód
Futárszolgálat

A csomagot az GLS futárszolgálat szállítja házhoz.

 

+ 1 290 Ft
Végösszeg
1 290 Ft
  
Az általános szerződési feltételeket (ÁSZF) és az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot tudomásul vettem, azokat elfogadom. A megrendelés leadása fizetési kötelezettséget von maga után.

Az alábbi megjegyzés fel lesz tüntetve a megrendelőlapon:

Vásárlás folytatása
..