a sportruházati szakértőd!

HEAD ADVANT EDGE 105 | Férfi Sportfelszerelés | Síbakancs

HEAD

HEAD ADVANT EDGE 105 Férfi Síbakancs

Cikkszám: 165428-366661
000-egységes
Méret
Mennyiség
+
3-5nap
4 db raktáron
Ár: 94 990 Ft
Szállítás Díj: 0Ft!
Klub ár: 87 391 Ft
További inrormáció
Gyorsrendelés
Termékleírás
A Head ADVANT EDGE 105 férfi sícipő a márka ultrakönnyű, progresszív bakancsa. Elegendő merevséggel és erővel rendelkezik, hogy minden körülményhez jól tudjon igazodni, illetve egész napos kényelmet biztosítson. A 3D Perfect Fit ergonómikus bélés illeszkedik a láb formájához, különösképp a legkritikusabb nyomáspontokon. Melegítést követően precízen felveszi a láb formáját. A két darab 40 mm széles tépőzáras pánt, a 4 db finombeállítású mikro csat, az 1 db supermacro racsni, és a hajlékony bokaterület magas fokú kényelmet nyújt akár egész napos használat során is. A Hi-Top héjkonstrukció, a sport talpbetét, és a Form Fit héj a legjobban teljesítő, legtestreszabhatóbb bakancsot eredményezi, ami mindenre képes, amit csak elvársz tőle. A Duo Flex technológia támogatja a direkt erőátvitelt a kanyarodás minden szakaszában. A PU váz extra erőt és éltartást ad az erőteljes síeléshez. Jobb rezgéscsillapítást és rugalmasabb érzést nyújt – könnyebbé téve az erőteljesebb síelést az irányítás megtartása mellett. A cipő nagyon könnyű, szétnyitható szerkezete kisebb erőfeszítés kifejtését igényli mint a hasonló kategóriás darabok, valamint könnyű belépést tesz lehetővé. Az Allride Balance technológia 14 fokos szögben lábszár előredőlést és 4 fokos szögben sarokrész emelkedést tesz lehetővé a tökéletes egyensúly megtartása érdekében. A cipő Flex-index értéke 105, mely egy merev darabot eredményez, ami ideális választás haladó síelők számára.
Egyszerűbben nem is lehetne!

Kérjük, add meg a kiszállításhoz szükséges adataid és erősítsd meg a rendelésed. Gyorsvásárlás esetén nem lehet fizetési és szállítási módot választani. Amennyiben egyéb fizetési vagy szállítási módot választanál, kérjük a kosár ikonra kattintva fejezd be a megrendelésed.

A kosarad üres! Gyorsvásárláshoz helyezd kosárba a megvásárolni kívánt termékeket!
Számlázási cím
Vezetéknév *
Keresztnév *
Számlázási név
E-mail *
Utca / Házszám *
Irányítószám *
Város *
Ország *
Telefon *
Szállítási cím
Eltérő szállítási cím  
 
Termék neve
Mennyiség
Ár
Fizetési mód
Utánvétel - Fizetés a futárnak

Ebben az esetben a kézbesítéskor készpénzben fizethet a futárnak.

Amennyiben másik fizetési módot választana kérjük a kosáron keresztül adja le megrendelését!
Szállítási mód
Futárszolgálat

A csomagot az GLS futárszolgálat szállítja házhoz.

 

+ 1 290 Ft
Végösszeg
1 290 Ft
  
Az általános szerződési feltételeket (ÁSZF) és az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot tudomásul vettem, azokat elfogadom. A megrendelés leadása fizetési kötelezettséget von maga után.

Az alábbi megjegyzés fel lesz tüntetve a megrendelőlapon:

Vásárlás folytatása
..