a sportruházati szakértőd!

HEAD WC Rebels iSL RP EVO 14 + FF EVO 11 | Férfi Sportfelszerelés | Síléc

HEAD

HEAD WC Rebels iSL RP EVO 14 + FF EVO 11 Férfi Síléc

Cikkszám: 165439-366630
000-egységes
Méret
Mennyiség
+
3-5nap
2 db raktáron
Ár: 239 990 Ft
Szállítás Díj: 0Ft!
Klub ár: 220 791 Ft
További inrormáció
Gyorsrendelés
Termékleírás
A Head WC Rebels iSL RP EVO 14 + FF EVO 11 férfi síléc a márka legsportosabb, kompromisszumok nélküli szlalom léce, melyet kifejezetten kezelt pályára terveztek. A profi versenylécek teljesítményét kínálja, az azzal járó kellemetlen hatások nélkül, ugyanis ezzel a léccel nem fáradunk el 1-2 óra alatt, hanem egész nap síelhető. World Cup Sandwich konstrukciója biztosítja a magas teljesítményt, valamint a megfelelő flexibilitást a határozott, rövid fordulatokhoz. Játékos, ha barátok közt csúszkálunk, viszont felkeményedik, és hihetetlen precízen tapad ha növeljük a tempót. Működésének lényege, hogy a síléc minél gyorsabban és minél keményebb havon csúszik, annál jobban remeg. A remegésből származó mozgási energia hasznosul és alakul mechanikai energiává, hogy szilárdítsa a lécet. Intelligens piezoelektromos szövet szálakat helyeztek el a lécben 45 fokos szögben. Az intelligens szálak által létrehozott elektromos energia zárt körben használódik fel, ahol egy rezisztorban gyűlik össze, és onnan kerül vissza az intelligens szálakhoz. Minél nagyobb a tempó, annál nagyobb a remegés, és vele együtt a mechanikai energiából származó torziós szilárdulás. Szlalom sugara mindenféle fordulatra alkalmas, legyen az rövid, közép vagy hosszabb ív. A síléc fa és titánium maggal rendelkezik, amely ötvözi a függőleges laminált fa nyújtotta magas teljesítményt, flexibilitást a titán lemez irányíthatóságával. Ez az építmény egyenes oldalfalakkal van kombinálva, amelyek a síléc teljes hosszában végigfutnak. Ennél a lécnél nem használják az elterjedt rocker felhajlítást, camber profilú, hogy minél jobban élvezhesd a lélegzetelállító gyorsulást és a kiváló élfogást a léc teljes hosszában. Az 100736 FREEFLEX EVO 11 BRAKE 85 kötés a tökéletes megoldás, ha versenyteljesítményt keresel. A FreeFlex-nek köszönhetően kiváló minőségű erőátvitelt, teljes irányítást és - ami a legfontosabb - fantasztikus sebességet biztosít. A Race structured UHM C base talp mintázat a legjobb minőségű, legnagyobb sebességet biztosító talp mintázat. A síléc készítésénél a technikusok ugyanazokkal az anyagokkal és gépekkel dolgoztak, mint a világkupa versenyléceknél. A sidecut dimenziók: 124-68-108. Haladó síelőknek ajánljuk!
Egyszerűbben nem is lehetne!

Kérjük, add meg a kiszállításhoz szükséges adataid és erősítsd meg a rendelésed. Gyorsvásárlás esetén nem lehet fizetési és szállítási módot választani. Amennyiben egyéb fizetési vagy szállítási módot választanál, kérjük a kosár ikonra kattintva fejezd be a megrendelésed.

A kosarad üres! Gyorsvásárláshoz helyezd kosárba a megvásárolni kívánt termékeket!
Számlázási cím
Vezetéknév *
Keresztnév *
Számlázási név
E-mail *
Utca / Házszám *
Irányítószám *
Város *
Ország *
Telefon *
Szállítási cím
Eltérő szállítási cím  
 
Termék neve
Mennyiség
Ár
Fizetési mód
Utánvétel - Fizetés a futárnak

Ebben az esetben a kézbesítéskor készpénzben fizethet a futárnak.

Amennyiben másik fizetési módot választana kérjük a kosáron keresztül adja le megrendelését!
Szállítási mód
Futárszolgálat

A csomagot az GLS futárszolgálat szállítja házhoz.

 

+ 1 290 Ft
Végösszeg
1 290 Ft
  
Az általános szerződési feltételeket (ÁSZF) és az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot tudomásul vettem, azokat elfogadom. A megrendelés leadása fizetési kötelezettséget von maga után.

Az alábbi megjegyzés fel lesz tüntetve a megrendelőlapon:

Vásárlás folytatása
..